"Abundance challenge" - 21 dan za kreiranje obilja - Lion Media
15844
product-template-default,single,single-product,postid-16388,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Trgovina

“Abundance challenge” – 21 dan za kreiranje obilja

21,00  (158,22 kn)

Kao što sam naziv sugerira Abundance (obilje) tj. izazov koji je pred Vama i kojim ćemo se fokusirati na osvještavanje ideje obilja i energije obilja u nama, te detektirati uvjerenja koja nas na tom putu koče, je program osmišljen za one koji žele na praktičan način osvijestiti vlastite emotivne blokade, kao i uvjerenja (misli, obrasce i navike) o novcu, poslovanju, financijama ali i općenito ideji obilja u svakoj sferi života, s naglaskom na stvaranje obilja i mindseta obilja kroz svoj posao / karijeru / proizvode, dakle poslovanje.

 

Za promjenu navika (tj. nekog obrasca misli i uvjerenja) potreban je u pravilu minimalno 21 dan. Stoga ćemo mi u ta tri tjedna zajedno proći teme, ideje, ali i praktične savjete kako step by step mijenjati svoje poimanje obilja, svoje poglede na novac kao jedan od oblika obilja i ono što nam predstavlja. I zašto je ključno u svakom trenutku na umu imati Koncept razmjene.

 

Što je Koncept razmjene, zašto je važan, zašto je ključno razumjeti ga, kako on mijenja naš novčani tok i još mnogo više, baza je ovog seminara / izazova.

 

Meni osobno, novac kao jedan od oblika obilja predstavlja sigurnost i slobodu. U fazama života kada nisam imala novca, sada znam, bila sam u egzistencijalnom strahu, a kad ste u tom stanju onda vam izaći iz financijske rupe izgleda jako teško, mračno i nemoguće i svakoga tko vam pristupi s riječima poput – “mijenjaj misli, mijenjaj svoja uvjerenja o novcu”, doživljavate kao lažljivca i šarlatana.

 

Ni mene to nije mimoišlo u početku ali sam bila ustrajna. Počela sam zapisivati svoje misli o novcu, svoja uvjerenja o ljudima koji su financijski situirani, svoje ideje o tome kako novac dolazi onima koji ga imaju i ta uvjerenja počela sam mijenjati onim uvjerenjima koja mi danas služe.

 

Sada novac doživljavam samo kao sredstvo, ne kao cilj. Sredstvo koje mi omogućuje da uživam neke blagodati modernog života poput putovanja. Sredstvo koje mi pomaže da imam zadovoljene sve moje osnovne potrebe (stan, hrana, grijanje), sredstvo kojim plaćam stvari koje želim poput knjiga ili seminara.

 

Sredstvo ali i energija. O tome ćemo govoriti u ovom izazovu koji simbolički traje 21 dan a tolika mu je i cijena, iako znanje koje ovdje dajem vrijedi deseterostruko više. No moja želja je prenijeti to znanje svima koji su ga željni.

 

Želim da zajedno kročimo stazama financijske sigurnosti i slobode, stazama obilja. Dobro mi došli!

 

Seminar starta 04. prosinca 2023.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:
Opis

Prilikom narudžbe važno je u predviđeno polje upisati e-mail adresu na koju svakodnevno, tijekom trajanja izazova želite primati naputke i zadatke.

Detalji o mom radu i upiti za coaching via marijaklasicek.com.

Knjige iz Duologije Beskraj: Tama i Svjetlo savršena su nadopuna ovom radu, osobito ako radite na otpuštanju teških odnosa.