Izazov "30 dana" - mijenjanje uvjerenja o novcu i odnosima - Lion Media
15844
product-template-default,single,single-product,postid-16314,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Trgovina

Izazov “30 dana” – mijenjanje uvjerenja o novcu i odnosima

30,00  (226,04 kn)

Kako bismo zaista pokrenuli lavinu promjena u životu, potrebno je zaviriti unutar sebe i promatrati obrasce uvjerenja koja smo stekli kroz život. Ta uvjerenja, o nama samima, našim ciljevima, vrijednostima, ali i odnosima koje njegujemo ili priželjkujemo, bilo da su poslovnog bili da su privatnog karaktera, jasno se odražavaju u načinu na koji živimo i ophodimo se prema drugima ali i oni prema nama.

Kako bismo promijenili neke obrasce koje imamo ali i životne okolnosti, potrebno je mijenjati ta uvjerenja.

Iz tog razloga osmišljen je izazov “30 dana” kao program savjetovanja u kojem Vam svakodnevno dostavljam kratke naputke (lekcije) popraćene afirmacijama, praktičnim primjerima i zadacima kako biste promijenili ona uvjerenja o sebi, novcu i odnosima koja vam ne služe.

Program starta 01.02.2023. i traje do 02.03.2023. te se odvija online, tj. putem maila.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznaka:
Opis

Prilikom narudžbe važno je u predviđeno polje upisati e-mail adresu na koju svakodnevno, tijekom trajanja izazova želite primati naputke i zadatke.