Online radionica - Učenje otpuštanja - Lion Media
15844
product-template-default,single,single-product,postid-16494,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Trgovina

Online radionica – Učenje otpuštanja

80,00  (602,76 kn)

Osvijestiti duboke emotivne povrede i uvjerenja, a zatim ih s ljubavlju otpustiti, ideja je i nit vodilja nove, posebne radionice – Učenje otpuštanja.
Kroz osam dana intenzivno prolazimo najdublja uvjerenja, ideje i temelje na kojima su nastali, bavimo se naslijeđenim uvjerenjima, osvještavamo traume, radimo svojevrsni emotivni healing i dubinski se povezujemo sa svojim unutarnjim Bićem. Cijeli proces pomaže nam da istinski osjetimo sebe, osvijestimo tko smo, koja je naša istinska svrha i kako da ta nova saznanja uvedemo u svoj život kako bismo živjeli bolje i kvalitetnije.
Radionica se sastoji od – lekcija koje prolazimo i koje dolaze na Vaš email kroz 8 dana ali i coachingom koji radimo 1 na 1, u kojem razgovaramo o temama koje prolazite kroz lekcije, nedoumicama, strahovima i pitanjima koja vam se putem pojave.
Program je idealan za one koji žele razumjeti što je to mindfulness i kako taj pristup uvesti u svoj svakodnevni život.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznaka:
Opis

Radionica se sastoji od – lekcija koje prolazimo i koje dolaze na Vaš email kroz 8 dana ali coachingom koji radimo 1 na 1 u kojem razgovaramo o temama koje prolazite kroz lekcije, nedoumicama, strahovima i pitanjima koja vam se putem pojave.

Program je idealan za one koji žele razumjeti što je to mindfulness i kako taj pristup uvesti u svoj svakodnevni život.