Poklon box: knjiga Svjetlo i Inspirativni kalendar 2023. - Lion Media
15844
product-template-default,single,single-product,postid-16262,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Trgovina

Poklon box: knjiga Svjetlo i Inspirativni kalendar 2023.

26,54  (199,97 kn)

Vrijeme je darivanja. Iznenadite dragu osobu inspirativnim poklon boxom koji sadrži knjigu Svjetlo i inspirativni kalendar “Tama&Svjetlo” za 2023. godinu s citatima iz duologije.

 

Ovaj personalizirani poklon prodaje se u limited edition kolekciji.

 

O knjizi Svjetlo:

 

Budi sama svoje sunce. Zablistaj. Pusti svjetlost svoje duše da kroz pukotine bolnih emocija, onih najdubljih razočaranja, zaiskri u svijet.

Radost iznutra dolazi, iznutra svijetlimo. A cijeli život iskrivljeno vjerujemo da će netko doći i spasiti nas, od nas samih. Da će negdje zasjati neko prelijepo sunce i obasjati naše sjetom obojene dane i donijeti nam radost i mir.

No, istina je posve suprotna. Naša srca su naša sunca. U njima pronalazimo snagu, hrabrost i volju da živimo. U njima žive iskre koje nas vode u nove dane i nove pobjede. U nove ljubavi.

Nakon Tame, nakon ponora, nakon borbi s demonima u nama tražimo Svjetlo. Tražimo lakoću postojanja, meku i jednostavnu kao disanje. Tražimo mirnu radost i ekstatičnu živost u venama.

Ako si prigrlila svoju Tamu, naučila si da je sva moć u tebi i spremna si prigrliti, postati, biti svoje Svjetlo.

Ovo je moja priča o potrazi za svjetlom, ispričana suncu u tebi.

 

O inspirativnom kaledaru Tama&Svjetlo:

 

Kraj jedne i početak Nove godine idealno su razdoblje za simpatične poklone poslovnim partnerima i prijateljima.

Tama & Svjetlo- inspirativni kalendar 2023. idealan je poklon  za dragu prijateljicu, s citatima iz istoimenih hit knjiga.

Neka vam 2023. bude puna inspiracije, pozitive i šarma. Ovaj limited edition kalendar uz unikatni drveni stalak, s personaliziranim porukama, bit će saveznik u mjesecima koji su pred nama.

Svaki mjesec, jedno novo, sretno poglavlje!

Design by Maja Škiljaica – Kreativni kotačić j.d.o.o. 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: , ,
Opis

Kalendar je malog formata za stol, na ručno rađenom drvenom stalku.