Seminar "Body & Mind energy balance" - Lion Media
15844
product-template-default,single,single-product,postid-16544,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Trgovina

Seminar “Body & Mind energy balance”

85,00  (640,43 kn)

Drage dame, pred vama je seminar koji je usmjeren na buđenje i osvještavanje kočnica koje blokiraju balans ženske energije. Seminar  koji je zamišljen kao serijal praktičnih vježbi kojima osvještavamo kočnice u svom razmišljanju, postupanju ali i dubokim uvjerenjima s kojima smo kao žene srasle.

U seriji lekcija koje nas vode kroz naših 8 čakri, opisujem čemu one uopće služe, kako energiju kroz njih kola, ali i kako naša uvjerenja sabotiraju cijeli taj proces. Također lekcije dopunjujem osobnim iskustvima i postupkom svoje osobne transformacije a sve u cilju asistiranja vama na vašem osobnom transformativnom putu.

Često se žene u borbi sa svim svojim obvezama ali i ulogama nađu u disbalansu jer je veoma teško uskladiti obveze između doma i obitelji s onim poslovnima, a tu su naravno i dvije posve oprečne energije kojima smo izložene. Kroz 8 lekcija i 8 vježbi dajem uvide u procese i vježbe koje sam sama prolazila kako bih pronašla svoj osobni balans (privatnog i poslovnog), ali i dva principa i dvije energije unutar sebe same (one muške / aktivne / poslovne energije) i (one ženske / pasivne / obiteljske energije).

Kroz višegodišnji rad s vama i kroz seminare i kroz coachinge, shvatila sam da su sve polaznice mojih seminara imale istih izazova koji su posljedica nemoći u balansiranju između onoga što kao žene jesmo i onoga što se od nas očekuje i kako se to u konačnici odražava na naš život, nas same ali i naše odnose.

Stoga sam iz tog razloga sastavila ovaj program tj. seminar i svojevrsni vodič za balansiranje tijela, uma i duha i za življenje istinskog balansa u našoj prirodnoj, nježnoj i neopisivo lijepoj ženskoj energiji.

Toplo se nadam da će vam ovaj seminar služiti kao što je sve to služilo i  služi i meni samoj.

Start seminara je 04.03.2024.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: ,
Opis

Buđenje i balansiranje ženske energije.

Važna napomena:

Seminar kao takav ni na koji način ne smije se tumačiti niti zamijeniti kao psihološko savjetovanje ili bilo koja druga vrsta terapije ili medicinskog savjeta. U svakom ću trenutku ulagati sve svoje profesionalne napore, vještine i brigu. Međutim, ne mogu jamčiti ishod podučavanja i/ili preporuka na mojoj web stranici/blogu/serijama e-pošte, a moji komentari o ishodu samo su izraz mišljenja. Ne mogu dati nikakva jamstva osim da ću isporučiti kupljene usluge treniranja kako je opisano.

Cijelu izjavu o odricanju od odgovornosti tj. skraćeno disclaimer, možete pročitati ovdje.