Usluge - Lion Media
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Usluge

NAŠE USLUGE

Lion Media kao agencija ide korak dalje u spajanju online medija, dizajna i marketinga.
Naš rad se bazira na šest usko povezanih područja:
50%

INTERNET PORTALI

Kreiramo svoje medijske platforme / portale putem kojih promoviramo svoje klijente.

64%

WEB DESIGN

Dizajniramo nove i održavamo postojeće web stranice, te nudimo i uslugu SEO optimizacije.

73%

COPYWRITING

Kreiranje kvalitetnog kontenta za naše brendove, njihove društvene mreže i webove naš je najdraži zadatak. A radimo ga podjednako na hrvatskom i engleskom jeziku.

87%

MARKETING & PR

Znati se prezentirati medijima ali i adekvatno oglašavati putem interneta je prava mala umjetnost, a mi smo tu doma.

99%

GRAFIČKI DIZAJN

Nudimo grafička rješenja za sve vaše potrebe, od brendiranja, do ilustracija, kreiranja naslovnica za knjige ali i promidžbene materijale.

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Od studenog 2020. nudimo uslugu vođenja social media kanala, uz kreiranje sadržaja (tekst, video, vizuali itd.) nudimo administriranje postojećih stranica ali i izradu i vođenje novih stranica / profila sukladno željama klijenta, ali i potrebama brenda (vizualno usklađivanje i prilagodba kontenta).

 

Specijalizirali smo se za Facebook i Instagram, ali vodimo i kanale na mrežama poput YouTubea, LinkedIna, Twittera, Tik Toka itd.

Upoznajte nas pobliže!