O nama - Lion Media
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

O nama

O nama

AGENCIJA ZA 21 STOLJEĆE

Mi smo mala, boutique agencija, usmjerena na male i srednje poduzetnike koji traže svoje mjesto pod suncem u velikom i prostranom online svijetu.

 

Želja nam nije samo pratiti trendove već ih i kreirati zajedno s Vama, stoga smo pomakli granice i pod jednim krovom odlučili ponuditi sve što digitalne vode danas nude. Od medijskog prostora, PR-a, web designa ali i kreiranja sadržaja za sve postojeće i nove online platforme, društvene mreže, brendove i projekte.

PO ČEMU SE IZDVAJAMO?

Kreativa, vizija i mudro posložena strategija naš su moto, ali to nije ono po čemu smo posebni. Naša je izvrsnost u činjenici da smo nastali u garaži, gradili svoj prvi projekt – portal i brend Amazonke.com, metodom pokušaja i promašaja. I tako učeći u hodu, kreirali jedan od najčitanijih ženskih portala u regiji, kojeg mjesečno čita više od 1 000 000 ljudi, te je kao naš prvi projekt postao prepoznatljiv i na društvenim mrežama gdje ga prati preko 40 000 ljudi samo na Facebooku.

Kontakt

NAŠI SU KLIJENTI NAŠE ZVIJEZDE

Načinom na koji smo stvorili pravu malu ‘online zvijezdu’ od APortala, pristupamo svim našim projektima i klijentima s kojima surađujemo, jer svatko zaslužuje izvrsnost.

 

Naši su klijenti kao dio naše obitelji, trudimo se blisko surađivati, razumjeti njihove želje, ideje i potrebe i zajedno s njima osmisliti top projekte i strategije, jer samo na taj način stvaramo trajnu vrijednost.