Opći uvjeti poslovanja - Lion Media
2
page-template-default,page,page-id-2,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Opći uvjeti poslovanja

Korištenjem internetskih stranica i web trgovine www.lionmedia.hr smatramo da ste pročitali, razumijeli i da prihvaćate navedne uvjete korištenja.

Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje naše proizvode ili plaća uslugu dostave proizvoda putem internetske stranice.
Trgovac je tvrtka za marketing i usluge  „Lion Media j.d.o.o.“ (u nastavku samo „Lion Media“), sa sjedištem na adresi Franje Tuđmana 39, 10 437 Bestovje, Hrvatska

Prihvaćanjem općih uvjeta Kupac potvrđuje da su svi podaci koje je Trgovcu priložio istiniti i potpuni, da je ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje zapreke naručivanju i kupnji proizvoda.

NARUDŽBA

Narudžba se provodi tako da se Kupac registrira i prijavi, odabere artikl iz ponude internetske knjižare, a zatim prođe kroz proces narudžbe. Cijena artikala istaknuta je u hrvatskim kunama (HRK), na dan provodenog plaćanja.

PLAĆANJE

Plaćanje proizvoda obavlja se na sljedeće načine:

e-bankingom
općom uplatom

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Lion Media će e-mailom obavijestiti Kupca da je narudžba zaprimljena.
Ako Lion Media ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu.
Ako proizvod nije raspoloživ na skladištu, LionMedia će obavijestiti Kupca o tome te ga izvijestiti o roku u kojem će proizvod ponovo biti raspoloživ.
Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

DOSTAVA

Dostava se naplaćuje prema navedenim uvjetima osim u slučaju plaćanja pouzećem. Prilikom plaćanja pouzećem, trošak dostave kupac plaća prilikom preuzimanja naručene robe.

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka na internetskim stranicama odnosi se na prikupljanje i obradu osobnih podataka korisnika u svrhu zaprimanja narudžbi i slanja proizvoda s webshopa Lion Media-e, te na primjenu kolačića (cookies) i analitike (Google Analytics) na internetskim stranicama www.lionmedia.hr
Lion Media poštuje privatnost korisnika i njihovih osobnih podataka.

REGISTRIRANI KORISNICI

Osobni podaci dobiveni registracijom korisnika (ime, prezime, e-mail) obrađuju se u skladu s Uredbom o privatnosti. Korisnik u profil može još dodati broj telefona i adresu.

Broj telefona korisnik nije obvezan dati, ali u slučaju kupnje proizvoda komunikacija putem e-maila možda neće omogućiti pravovremenu komunikaciju, te može uzrokovati kašnjenje u dostavi narudžbe.
Adresu korisnik nije obvezan dati, ali u tom slučaju neće moći kupovati proizvode u našoj web trgovini.
Korisnik u bilo kojem trenutku ima pravo obrisati svoju registraciju na našim internetskim stranicama. Osobni podaci dobiveni tijekom registracije neće se dijeliti trećim stranama osim u slučaju narudžbe, kada se isti (ime, prezime, adresa, broj telefona) dijele s dostavnom službom.

KUPCI

Osobni podaci dobiveni narudžbom (ime, prezime, adresa, adresa za dostavu, IBAN) obrađuju se u skladu s Izjavom o privatnosti i koriste se u svrhu uspješne realizacije narudžbe. Osobni podaci dobiveni tijekom narudžbe ne dijele se s trećim stranama, osim s dostavnom službom čiju uslugu kupac odabere, a u svrhu dostave narudžbe.

NEWSLETTER

Prijavom na newsletter korisnik dopušta Lion Media da ga kontaktira e-mailom. E-mail se neće dijeliti s trećim stranama. Korisnik se prijavljuje na newsletter zbog obavijesti o novim izdanjima, akcijama, popustima ili događajima koje Lion Media organizira.. Korisnik ni na koji način nije obvezan prijaviti se na newsletter, a nakon prijave, u bilo kojem trenutku se može odjaviti.