Beskraj: Svjetlo - Lion Media
15844
product-template-default,single,single-product,postid-16176,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Trgovina

Beskraj: Svjetlo

17,12  (128,99 kn)

O duologiji Beskraj: Tama i Svjetlo

Budi sama svoje sunce. Zablistaj. Pusti svjetlost svoje duše da kroz pukotine bolnih emocija, onih najdubljih razočaranja, zaiskri u svijet.

Radost iznutra dolazi, iznutra svijetlimo. A cijeli život iskrivljeno vjerujemo da će netko doći i spasiti nas, od nas samih. Da će negdje zasjati neko prelijepo sunce i obasjati naše sjetom obojene dane i donijeti nam radost i mir.

No, istina je posve suprotna. Naša srca su naša sunca. U njima pronalazimo snagu, hrabrost i volju da živimo. U njima žive iskre koje nas vode u nove dane i nove pobjede. U  nove ljubavi.

Nakon Tame, nakon ponora, nakon borbi s demonima u nama tražimo Svjetlo. Tražimo lakoću postojanja, meku  i jednostavnu kao disanje. Tražimo mirnu radost i ekstatičnu živost u venama.

Ako si prigrlila svoju Tamu, naučila si da je sva moć u tebi i spremna si prigrliti, postati, biti svoje Svjetlo.

Ovo je moja priča o potrazi za svjetlom, ispričana suncu u tebi.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:
Opis

KNJIGA: BESKRAJ – SVJETLO

meki uvez sa klapnama

176 stranica

Additional Information
Težina 0,45 kg
Dimenzije 15 × 1 × 20,2 cm